FC Zalău, fără trei jucători importanţi în meciul cu Unirea Dej

FC Zalău are posibilitatea să revină pe podiumul Ligii a III-a dacă va învinge vineri după-amiaza, pe teren propriu, Unirea Dej, formaţie clasată pe locul opt în Seria a V-a. Victoria nu va fi, însă, o misiune simplă pentru jucătorii zălăuani, având în vedere că antrenorii Olariu şi Oros nu vor putea conta pe Florin Istrate şi Cristian Bucur, ambii fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Grigore Turda, un alt jucător important din tabăra zălăuanilor, se confruntă cu probleme medicale, iar Lucian Todea nu este refăcut în totalitate după accidentarea suferită în meciul cu Recolta Dorolţ. Totuşi, acesta din urmă ar putea fi pe teren în jocul cu formaţia din Dej.
„Nu trebuie să desconsiderăm echipele care se află în partea a doua a clasamentului, pentru că niciun meci nu seamănă cu celălalt. Avem şi probleme de lot, dar sper să obţinem cele trei puncte, pentru că o victorie ne readuce pe podium. Sunt convins că va un meci dificil, deoarece întotdeauna am avut meciuri grele cu Dejul, indiferent de poziţia din clasament a noastră sau a adversarului”, a precizat preşedintele Ioan Morar.
FC Zalău se situează pe poziţia a patra înaintea jocului de vineri, cu 36 de puncte acumulate. Poziţia întâi este ocupată, în continuare, de FC Hermannstadt, cu 41 de puncte, iar pe locurile doi şi trei se află Metalurgistul Cugir şi Comuna Recea. O victorie a Zalăului ar face ca formaţia de la poalele Meseşului să treacă în faţa echipei din Cugir, care nu va evolua în etapa de la finalul acestei săptămâni.
Partida dintre FC Zalău şi Unirea Dej este programată la ora 15, pe Stadionul Municipal. Accesul la meci este gratuit.
În cadrul rundei a XX-a au mai fost programate partidele: ASA II Târgu Mureş – CS Oşorhei, Unirea Jucu – CS Iernut, Sănătatea Cluj – Viitorul Ulmeni, Gaz Metan II Mediaş – Recolta Dorolţ, Fotbal Comuna Recea – Avântul Reghin şi FC Hermannstadt – FC Bistriţa.

Leave a Comment